Infiintata in anul 2013, firma Symph Electronics reuneste experieta unor specialisti in electronica si multimedia, pasionati de tot ceea ce inseamna inovatie si dornici sa imbunatateasca piata serviciilor conexe electronicii. Motivata de dorinta de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate exceptionala, Symph Electronics este sustinuta de o echipa care isi propune sa valorifice, prin fiecare proiect, potentialul creator si inovativ al membrilor sai.

     Aparuta din pasiune pura pentru ceea ce inseamna electronica moderna, Symph Electronics isi propune sa ofere clientilor, solutii inovative pentru fiecare problema. Prin atitudine proactiva, dorinta de intelegere a clientilor si a nevoilor acestora, dar si prin creativitate si inovatie in electronica, Symph Electronics doreste sa isi respecte intotdeauna promisiunile, adica sa vina in intampinarea problemelor clientilor cu solutii care sa ii scoata din cotidian. 
     
      In ceea ce priveste aria de desfasurare Symph Electronics,acesta se imparte in 3 mari categorii:

1.     Reparatii audio, video si lumini - pentru ca dorim sa oferim o mana de ajutor celor implicati in domeniul show-bizului.
2.    Design electronic - pentru ca putem sa va oferim servicii de proiectare de la zero al unui produs electronic.
3.    Magazin online – pentru ca dorim sa aveti la indemana toate produsele de care aveti nevoie..

De-a lungul anilor ne-am lovit de nenumarate ori de probleme care tin de echipamentele pe care le utilizam si stim ce inseamna acest lucru, in special cand lucrezi cu termene limita. Pentru voi, clientii nostri, ne dorim doar zile productive, fara probleme tehnice. Astfel ca, motivati de dorinta de a imbunatati mediul inconjurator si de a oferi cat mai multe comunitatii, am decis sa oferim un serviciu complementar de mentenanta si depanare a echipamentelor de scenotehnica.  

Pentru ca totul sa fie de o calitate impecabila, iti spunem ca dispunem de echipamente si logistica de ultima generatie, pentru a putea depista si depana orice problema a echipamentelor de scenotehnica.  Incepand cu CD playere, mixere audio, amplificatoare, console de lumini, lasere grafice, videoproiectoare pana la capete mobile de mare putere. Pe tine cu ce crezi ca te putem ajuta? 

Si pentru ca suntem pasionati de evolutie, ne mandrim cu vaste cunostinte dobandite prin participarea la diverse cursuri de specialitate atat in tara cat si in strainatate. Iar daca asta nu te convinge, iti spunem ca am avut placerea de a oferi asistenta tehnica la numeroase evenimente de renume, incepand cu festivale de muzica electronica pana la spectacole de teatru. Suntem aici pentru a-ti oferi suport tehnic indiferent daca discutam despre un simplu sfat sau despre depistarea si depanarea problemelor mai complicate.